منوی اصلی
موضوعات وبلاگ
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
نویسندگان
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید من در این وبلاگ درباره ی ایثار و شهادت مطالبی قرار دادم اومید وارم خوشتون بیاد و اگر مطلب جالبی در این باره داشتید در قسمت نظرات قرار دهید تا من با نام خودتون درج کنم
مطالب پیشین
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
امکانات دیگر


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 37
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 38
بازدید ماه : 38
بازدید کل : 1541
تعداد مطالب : 44
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1





در اين وبلاگ
در كل اينترنت
آیه قرآن اوقات شرعی
روزشمار غدیر
ساعت فلش مذهبی
روزشمار غدیر ذکر روزهای هفته
ابر برچسب ها
شهادت -شهادت بهچه معناست -شهیدان چگونه کسانی بودند - شهدا که بودند- شهید به چه معناست -شهدا چگونه افرادی بودند - شهدا کیستند-شهید چیست-شهادت چیست (1) ,  شهدت -معنای شهادت -شهدا زنده اند - ایا شهدا زنده اند-شهیدان زنده اند به چه معناست- شهیدان چیست- ایا شهیدان زنده اند (1) ,  عاشورا تاسوعا- ایا قبل از شهادت امام حسین عاشورا و تاسوعا وجود داشت -عاشو را و تاسوعا به چه معناست -عاشورا به چه معناست -تاسوعا به چهمعناست- امام حسین در واقع عاشورا - دهم و نهم امام حسین (1) ,  شعری در باره ی شهادت - شهادت -شهادت چیست - شهادت به چه معناست - شهادت در لغت (1) ,  وصیت نامه شهید -وصیت نامه - نامه ی شهید ان-نامهای از شهدا (1) ,  شهید کیست -شهید -شهدا -شهادت شهیدان کیستند- (1) ,  دغع از وطن به چه معناست - دفاع به چه معناست -دفاع چیست - دفاع یهنی چه- ایا دفاع از وطن مذموم است-ایادفاع از وطن ممدوح است (1) ,  اصالت فرهنگ ایثار و شهادت حفظ شود-فرهنگ ایثار حفظ شود - فرهنگ شهادت حفظ شود - اصالت - ایثار - شهادت - حفظ اصالت (1) ,  ایثار- معنی لغت -ایثار در لغت -ایثار چیست - تعریف ایتار - ایثار را تعریف کنید - در لغت ایثار به چه معناست - ایثار به چه معناست - (1) ,  مقصد ما بهشت- ایپار و شهادت ایثار و شهادت در اموزه ی شیعه -ایثار -شهدا -شیعه و ایثار (1) ,  شعری برای شهادت - شهید عباس بابائی- شعری برای عباس بابائی -اسماعیل سکاک- شعری از اسماعیل سکاک - شعری از اسماعیل سکاک برایعباس بابا ئی (1) ,  شهدا- عشق مدیون شهیدان- عشق به شهدا- تصویری از جسد شهیدان - شعری در باره ی شهیدان (1) ,  شهدا در اخرت -شهید در اخرت در برابر اهل بیت خویش چه میکند پیامبر در باره ی اخرت شهیدان چه میگوید- اخرت اهل بیت شهیدان چگونه است (1) ,  سخن رهبر در باره ی شهدا - شهدا از نقل رهبر - رهبر در باره شهدا چه گفته است (1) ,  وصیعت نامه - شهید -شهید شانزده ساله - وصیعت شهید شانزده ساله - (1) , 
موضوع : شهادت ,  , 

زندگينامه
محمدحسين فهميده در اول ارديبهشت 1346 در شهر قم متولد شد.
در سال 1352 در دبستان روحاني قم مشغول به تحصيل شد.
سال تحصيلي به آخر رسيده بود. بوي تابستان مي آمد. محمد حسين با معدل عالي قبول شده بود. در سال 1356 به کلاس اول راهنمايي مدرسه حافظ قم رفت.
در سال‌هاي 1356 و 1357 به پخش اعلاميه‌هاي رهبر کبير انقلاب مبادرت مي‌ورزيد و در زمستان سال 1357 نيز در تظاهرات انقلاب اسلامي شرکت نمود.
در 12 بهمن سال 1357 موفق به ديدار مقام معظم رهبري شد.
آنها شهر قم را دوست داشتند ولي رفتن به تهران برايشان رويايي شيرين بود. ديدن خانة جديدشان در کرج همه را خوشحال کرده بود.
روزي که براي اولين بار به مدرسه راهنمايي «خياباني» کرج قدم گذاشت، به خود نهيب زد: همه بچه‌ها دوست تو هستند! هيچ کس غريبه نيست!»
آقاي ناظم و معلم‌ها فرمان امام دربارة تشکيل بسيج را توضيح مي‌دادند. محمد حسين و داوود روز ورود امام به وطن (12 بهمن) را به ياد مي‌آوردند.
حسين! ده روزي که نبودي کجا بودي؟ آموزش جنگي هم آموزش رزمي، هم آشنايي با اسلحه و محيط و اين طور چيزها.
پدر سرد و بي‌روح، پسرش را بوسيد و تسليم رفتن او شد.
محمد حسين همراه بچه هاي پايگاه مقاومت و داوطلب‌هاي ديگر به جبهه اعزام شده بود. براي فرمانده سخت بود که مغلوب محمد حسين شود. با هيچ حساب و کتابي نمي‌توانست حرف او را بپذيرد. با حرف‌هايي که مي‌زد بچه‌ها فهميدند که او از يک جنگ چريکي موفق برگشته است. همه فکر مي‌کردند. بعد از نشان دادن آنهمه دلاوري و جسارت چاره‌اي جز موافقت با خواستة او نيست.
محمد حسين و نوجواني ديگر به خط مقدم اعزام شدند؛ محمد حسين و محمد رضا شمس.
در ميان صفير گلوله‌ها، انفجار خمپاره‌اي محمد حسين و محمد رضا را از جا پراند. چند روزي در بيمارستان ماهشهر بستري شدند. محمد حسين و محمد رضا هم خسته از تحمل محيط بيمارستان بي‌صبرانه به خرمشهر بازگشتند. بار ديگر فرماندهان بايد جثه لاغر و نحيف محمد حسين را محک مي‌زدند.
محمد حسين به همراه رزمندگان ديگر در آخرين لحظه‌ها به استقبال کساني رفتند که تازگي عقب نشسته و آماده مي‌شدند تا با توان بيشتري به ميدان برگردند.
ناگهان محمد حسين آهي سرد از اعماق دل کشيد. يک پاي محمد حسين به فرمان او نبود اما پيش‌ مي‌رفت. تانک‌ها به چند قدمي او رسيده بودند. نارنجکي را که در مشت گرفته بود از ضامن آزاد کرد. بعد خم شد و نارنجک را روي جيب نارنجک‌ها فشرد. و بي‌درنگ خود را زير شني تانک انداخت.
سال شمار زندگي
(هـ . ش) 1346: (اول ادريبهشت) ولادت – در شهر قم
(هـ . ش) 1352: ورود به کلاس اول دبستان- دبستان روحاني قم (کريمي)
(هـ . ش) 1356: (خرداد) پايان دورة ابتدايي
(هـ . ش) 1356: (مهر) ورود به کلاس اول راهنمايي- مدرسه راهنمايي حافظ قم
(هـ . ش) 1356: (مهر) ورود به کلاس دوم راهنمايي- مدرسه راهنمايي حافظ قم
(هـ . ش) 1357: پخش اعلاميه‌هاي رهبرکبير انقلاب اسلامي
(هـ . ش) 1357: (دوازدهم بهمن ماه) ديدار با مقام معظم رهبر انقلاب اسلامي
(هـ . ش) 1358: (تابستان) هجرت به شهرستان کرج و جدايي از زاد و بوم خود.
(هـ . ش) 1358: (تابستان) نام نويسي در کلاس سوم راهنمايي- مدرسة راهنمايي شهيد «محمد خياباني» کرج
(هـ . ش) 1358: (پنجم آذر ماه) عضويت در بسيج دانش‌آموزي
(هـ . ش) 1359: (تابستان) شرکت در آموزشهاي رزمي
(هـ . ش) 1359: (بيست و پنجم شهريور ماه يک هفته پيش از اعلام رسمي تهاجم نظامي ارتش عراق به خاک جمهوري اسلامي ايران) کسب اجازه از پدر و مادر براي حضور در جبهة جنگ
(هـ . ش) 1359: (بيست و پنجم يا بيست و ششم شهريور ماه) اعزام به جبهة جنگ و حضور در خاک خرمشهر
روزهاي نخستين ورود به جبهة: جلوگيري از او در خط مقدم
امتحان اول( نفوذ به خط نيروهاي دشمن و …) قبل از گرفتن اجازه حضور در خط مقدم
(هـ . ش) 1359: (نخستين روزهاي اعلام تجاوز نظامي ارتش عراق غروب سي و يکم شهريور ماه) حضور رسمي در جبهه نبرد، همراه با محمد رضا شمس
(هـ . ش) 1359: (هفته اول مهرماه) زخمي شدن و اعزام به بيمارستان ماهشهر
چند روزي پس از بهبودي: ترخيص از بيمارستان و بازگشت به جبهه.
پس از مراجعت به خرمشهر: جلوگيري دوباره از اعزام او به خط مقدم.
يکي دو روز بعد: بازگشت به خط مقدم و مبارزه در کنار محمد رضا شمس
(هـ . ش) 1359: (بيست و هفتم مهرماه) مقاومت در برابر حمله‌هاي دشمن
(هـ . ش) 1359: (بيست و هفتم مهرماه) زخيم شدن مجدد در خط مقدم
روزهاي نبرد رو در رو با دشمن: (بيست و هفتم مهرماه) امتحان آخر
(هـ . ش) 1359: (بيست و هفتم مهرماه) آخرين پرواز- شهادت در کوت شيخ- نزديک ايستگاه راه آهن خرمشهر خاکسپاري در بهشت زهرا، تهران.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
روز شهادت محمدحسين فهميده :
محمد حسين فهميده در چنين روزي در سال 1359ه ش به در جه رفيه شهادت نايل آمد . محمد حسين در ارديبهشت سال 1346 ه ش در خانواده اي مذهبي در محله پامنار قم ديده به جهان گشود . وي دوران کودکي خود را در همان شهر گذراند و در سال 1352 به مدرسه رفت . سال پنجم ابتدايي به دليل انتقال خانواده اش به کرج ، به اين شهر آمد . در بحبوحه جنگ تحميلي روح او نيزهمچون صدها جوان ونوجوان عاشق اين کشور به تلاطم در آمد و در نخستين روز هاي جنگ تحميلي تصميم گرفت که به جبهه برود . وي عليرغم مشکلات فراوان و صغر سن ، خود را به جبهه هاي نبرد حق عليه باطل رسانيد و در اين زمان بود که با توجه به کوچکي سن رشادت هاي بسياري را از خود نشان داد . کيفيت شهادت او را به اين گونه توصيف کرده اند : وي و رفيق همرزمش محمد رضا شمس ، در سنگر بودند که توسط تانک هاي رژيم بعثي محاصره مي شوند . محمد رضا شمس دوست و همسنگر حسين در اين ميان زخمي مي شود و حسين با سختي و مشقت بسيار او را به پشت خط مي رساند . وي به جايگاه قبلي خود برگشته و مي بيند تانک هاي عراقي به طرف رزمندگان در حال حرکت اند . حسين در حالي که تعدادي نارنجک به کمرش بسته بود به سمت تانک ها حرکت مي کند . تيري به پاي او مي خورد واو از ناحيه پا مجروح مي شود . وي با اين حال خود را به تانک مي رساند و با استفاده از نارنجک موفق مي شود ، تانک را منفجر کند . با اين انفجار ساير تانک ها دست به عقب نشيني مي زنند . هنگاميه که خبر شهادت دليرانه آن طفل دوازده ساله از صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران پخش مي شود ، حضرت امام خميني ره در پيامي مي فرمايند : رهبر ما آن طفل دوازده ساله اي است که قلب کوچک خود که ارزشش از صد ها زبان و قلم بزرگتر است با نارنجک خود را زير تانک دشمن انداخت و آن را منهدم کرد و خود نيز شربت شهادت نوشيد . پيکر او در بهشت زهراي تهران قطعه 24 رديف 44 شماره 11 مدفون است . هشتم آبان ماه ياد آور ايثار و دلاور مردي نوجوان با ايماني است که با عشق به ولايت و اسلام و براي بيرون راندن دشمنان متجاوز بعثي از خاک ميهن اسلامي ، با جانفشاني حماسه اي آفريد که در تاريخ هشت سال دفاع مقدس چون ستاره اي مي درخشد و به ساير دانش آموزان و نوجوانان درس وفاداري و ايثار مي آموزد.
روز بسيج دانش آموزي :
به مناسبت سالگشت شهادت محمد حسين فهميده ، چنين روزي به عنوان روز بسيج دانش آموزي ناميده شده است . بسيج دانش آموزي نهادي است در جهت تحقق منويات بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران مبني بر تشکيل ارتش بيست ميليوني . اين نهاد ، در جهت زنده نگهداشتن انديشه بسيجي و همچنين ترويج روح ايثارگري آنان در ميان دانش آموزان تلاش مي کند . برگزاري اردوهاي مختلف طرح ولايت، اردوهاي يکروزه ، ارودهاي فرهنگي- رزمي و برپايي جشنواره هاي سرود و ورزشي
با الهام از آرمان ها، مضامين ، اهداف و پيام هاي شهدا از جمله بر نامه هاي اين نهاد دانش آموزي است .





برچسب ها : زندگینامه شهید- زندگینامه شهدا -شهیدان - شهید حسین فهمید -زندگینامه شهید حسین فهمیده ,
موضوع : شهادت ,  , 

 

 

مروری بر زندگی شهید  صیاد شیرازی





برچسب ها : زندگینامه شهید صیاد شیرازی- شهید صیاد شیرازی - شهیدان دفاع مقدس -,
موضوع : شهادت ,  , 

با دو بزرگوار شهيد رجايي و باهنر از سال 1347 افتخار آشنايي و همكاري داشتيم. در مدرسه كمال نارمك و در مدرسه قدس با ايشان همكار بودم.

آقاي رجايي از سال 47 در مدرسه كمال معلم هندسه بودند. قبل از اينكه ايشان زندان بيفتند. جلسات دوره‌اي تفسير قرآن در منزل آقاي رجايي و آقاي باهنر برگزار مي‌شد.

شهيد رجايي در بازگشت از سفر فرانسه، به عراق رفت و خدمت امام رسيد، وقتي برگشت دستگيرش كردند و زندان رفت، مدرسه كمال هم بعد از آن بسته شد كه در حقيقت مركزي غيررسمي براي عده‌اي از انقلابيون بود.

شخصيت شهيد رجايي و زندگي خانوادگي

در دوران زندان، بنده با منزل ايشان رفت و آمد داشتم. الحق كه همسر شهيد رجايي در حيات سياسي ايشان بسيار تاثير داشت. بسيار صبورانه مشكلات را مي‌پذيرفت.

يادم هست درهمان ايام سقف اتاق ايشان ريخته بود. خواهش كردم كه بنا بياورم خانم ايشان قاطعانه گفت«نه» اين زن و مرد يعني شهيد رجايي و همسرش، حتي وقتي كه رجايي رئيس‌جمهور شد، با ابلاغ حقوق معلمي زندگي كردند. بسيار جالب است كه سه سال بعداز شهادتش، سال 63 در مكه، رئيس سازمان بازنشستگان كل كشور آقاي كربلايي مرا ديد و به من گفت، شهيد رجايي با حقوق معلمي باز نشسته شده، شما از خانم ايشان اجازه بگيريد تا ما پايه حقوق ايشان را اصلاح كنيم. پس از برگشت،  همسر شهيد رجايي بازهم در جواب ما گفت: خير.

شهيد رجايي خودش را وقف انقلاب كرده بود. بعضي وقتها خدمتش مي‌رسيدم،‌ مي‌ديدم روي موكت دراز كشيده و چشمش را بسته است. مي‌گفت خوشنويسان مطلبت را بگو، بيدارم.

در ملاقاتي كه همراه آقاي رجايي در قم خدمت امام رسيديم، امام بعد از اين كه گزارش ايشان را درباره آموزش و پرورش شنيد، فرمود انشاالله اگر اين گونه كار كنيد(اشاره به نوع كار كردن شهيد رجايي كه از لابه‌لاي گزارش فهميده بود) 20 سال طول مي‌كشد تا به نقطه صفر برسم. اصولا رجايي ارادت عجيبي به امام داشت. آن روز تنفيذ حكم ايشان همه از تلويزيون ديديم واقعا ارادت مريدانه رجايي به امام تكان‌دهنده است. 





برچسب ها : خاطرات شهدا- خاطرهای شیرین- خاطرات شهدا با شهیدا رجایی- خاطرات شهید رجایی با دوستان,

خبرگزاري فارس: امير خلبان لشكري باسابقه‌ترين آزاده ايراني كه مدت 18 سال در زندانهاي عراق بود، شب گذشته به ديار باقي شتافت.
 
راه بهشت از پيروزي گذشت(خيابان پيروزي)
 
كاش هنوز بودي و خاطرات اسارت را برايم تعريف ميكردي ، دير ترا شناختيم ، چون زود رفتي.
۵۶ سال زندگي زياد نيست ، آن ۱۸ سال اسارت را هم كه كم كنيم مي شود ۳۸ سال.
كمي زود رفتي قهرمان ، قبول كن إ
چهار شنبه ۲۱ مرداد ماه ۱۳۸۸ خيابان پيروزي تهران پر بود از عكسهاي مختلف و پوسترهاي رنگارنگ تو قهرمان بزرگ.من ولي ميان همه اين عكسها همان عكس قديمي ات را بيشتر دوست دارم ، همان كه وسط ايستاده بودي و همان  طور كه بايد راه ميرفتي ، درست مثل يك ژنرال ، آن لحظه ورودت به ايران و رهايي از اسارت را مي گويم،يك افسر عراقي سمت راستت و يك نفر لباس شخصي در سمت چپت كه احتمالا " از صليب سرخ بود ،ولي تو خوب راه ميرفتي خوب ، سرت بالا ، سينه جلو ،آن روز كه تو آمدي پسرت ۱۹ سال بيشتر نداشت به قد عمر تو در زندان و اسارت و حالا تو راست قامت ايستاده بودي تو عمري پرواز كرده بودي و پريدن را خوب مي دانستي ، بايد پر ميكشيدي ، اما كمي زود بود باور كن زود بود زود، حالا ديگر نيستي





برچسب ها : خلبان ازاده ی ایرانی- ایران -خلبان - پر سابقه ترین خلبان,
موضوع : شهادت ,  , 

 

 

جلوگیری از صادر شدن انقلاب اسلامی بود





برچسب ها : هدف از جنگ دفع مقدس- هدف شهیدان از جنگ - شهیدان چه هدفی داشتند - شهدادت به چه معنا بود ,
باز هم یک نفر تبسم کرد
با لب ابرها تکلم کرد
یک نفر مثل نور آمد و رفت
مثل عطر حضور آمد و رفت
آسمان خوش نشین چشمش بود
و شهادت نگین چشمش بود
عطر گلهای سیب را می داد
بوی «امن یجیب» را می داد
عصمت جبرییل را فهمید
مکر اصحاب فیل را فهمید
به کتاب خدا تفال زد
آیه «ما رمیت» را گل زد
قلب محروم را تسلی داد
روح اسلام را تجلی داد
خاک دزفول  پایگاهش بود
سادگی بهترین گواهش بود
او به قصد شکار برمی خاست
با دل بی قرار بر می خاست
وسعتش حد و مرز را نشناخت
و دلش ترس و لرز  را نشناخت
او گل چارم شکاری  بود
سمبل چارم شکاری بود
ابرها خانه زاد او هستند
تا همیشه به یاد  او هستند
در دل آسمان خدایی شد
تشنه لب بود و کربلایی شد
تا همیشه به یاد این تکریم
کرد رنگین کمان بر او تعظیم
عشق را در سکوت پیدا کرد
یار  را در قنوت پیدا کرد
مثل گل پاک و با نجابت بود
او که تندیس استقامت بود
آسمان شد منای او حتی
و زمین خونبهای او حتی
بر مزارش عقاب روییده است
پرسشی بی جواب روییده است

****

 

خلبان شهید، بابایی!
غرق خون، روسپید، بابایی!
رمز و راز تو را نفهمیدیم
و نماز تو را نفهمیدیم
خون تو خاک را طراوت داد
و به ما درس استقامت داد
می شود تا همیشه باقی بود
با لب تشنه نیز ساقی بود
بازعهد ازل شکوفا شد
زخم های غزل شکوفا شد
درحقیقت بهشت سهم شماست
بهترین سرنوشت سهم شماست
در شکوه شهادت و هجرت
آنچه قرآن نوشت سهم شماست …





برچسب ها : شعری برای شهادت - شهید عباس بابائی- شعری برای عباس بابائی -اسماعیل سکاک- شعری از اسماعیل سکاک - شعری از اسماعیل سکاک برایعباس بابا ئی ,
موضوع : شهادت ,  , 
شهید

 

«وَ لا تحْسبنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فی سبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتَا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ(۱۶۹) فَرِحِینَ بِمَا ءَاتَاهُمُ اللَّهُ مِن فَضلِهِ وَ یَستَبْشرُونَ بِالَّذِینَ لَمْ یَلْحَقُوا بهِم مِّنْ خَلْفِهِمْ أَلا خَوْفٌ عَلَیهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ(۱۷۰) یَستَبْشرُونَ بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ وَ فَضلٍ وَ أَنَّ اللَّهَ لا یُضِیعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنِینَ(۱۷۱)»

«البته نپندارید که شهیدان راه خدا مرده‌اند بلکه زنده به حیات ابدی شدند و در نزد خدا متنعم خواهند بود.(۱۶۹) آنان به فضل و رحمتی که از خداوند نصیبشان گردیده شادمان‌اند و به آن مؤمنان که هنوز به آنها نپیوسته‌اند و بعداً در پی آنها به راه آخرت خواهند شتافت مژده دهند که از مردن هیچ نترسند و از فوت متاع دنیا هیچ غم مخورند. (۱۷۰) و آنها را بشارت به نعمت و فضل خدا دهند و اینکه خداوند اجر اهل ایمان را هرگز ضایع نگرداند.(۱۷۱)»

 

شَهید به کسی می‌گویند که به مرگ معمولی نمی‌میرد، بلکه در راهی مقدس که گاهی ملی و گاهی مذهبی است کشته می‌شود.

شهادت در دین اسلام به‌معنای کشته شدن در راه خدا است. و در اسلام شهید به کسی گفته می‌شود که جان خود را در راه خدا فدا کند.

 در دین اسلام کسی که به شهادت رسیده طی احکام خاصی نیاز به غسل و کفن نیز ندارد و حتی در بعضی احادیث و روایات از پیامبر اسلام و امامان شیعه بدون هیچ سوال و جوابی جز حق الناس وارد بهشت می‌شوند.





برچسب ها : شهید کیست -شهید -شهدا -شهادت شهیدان کیستند-,
موضوع : شهادت ,  , 
وصیت نامه شهدا

اي انسانها و اي بشريّت، به خود آييد، هدف ما را در پيش چشم داشته باشيد؛ و ببينيد كه ما براي چه به پا خاستيم، به خاطر چه كشته شديم. ما براي بقا و شرف اسلام، براي حفظ آبرو و آزادي شما، براي بزرگداشت مقام انسانيّت به پيشواز مرگ رفتيم. ما براي حفظ قرآن مبارزه كرديم. و تو اي انسان آينده، وارث ما و نگهبان آيين و مكتب ما باش. نگذار كه نور هدايت قرآن خاموش شود؛ نه تنها براي خود، بلكه براي جامعة انساني فكر نكن. اين قيام ما اوّلين و آخرين نيست. از آغاز بوده و باز هم پديد خواهد آمد. راه ما سرمشق همة كساني است كه مي‌خواهند كاري از پيش ببرند.  

 
همه بدانند كه اسلام ما ذليل نيست، اسلام ما اسلام سرافراز است، اسلام حسين(ع)‌ است، اسلامي است كه حسين عزيز در آن صحراي گرم و سوزان همه چيزش را براي آن داد و تنها رضاي خدا را خواست.



و شما جوانان، حركتي كنيد و اين كربلاسازان را يار باشيد و اسلام رسول‌الله را از نو زنده كنيد. اسلام احتياج به خون دارد؛ براي رضاي خدا خون بدهيد





برچسب ها : وصیت نامه شهید -وصیت نامه - نامه ی شهید ان-نامهای از شهدا ,
موضوع : شهادت ,  , 

شهادت شهد شیرین رضای حق است.
شهادت عبارت تمام وکمال اعتماد واعتقادبه خداست.
شهادت تکامل وجودی روح پرخروش و جوشش ،ولی در عین حال مطمئن و آرام شهید است.
شهادت ارث بزرگ اولیـاء خداست.
شهادت نهایت یک حماسه و ایثار است.
شهادت غایت آرزوی رزمندگان راه خداست.
شهادت فریاد رسای اسلام بر ظلم ظالمان است.
شهادت مایة عزت مسلمین است و شهید احیاء کنندة این معناست.
شهادت بهای زحمات ومشقات شهید است.
شهادت قد بلند کردن ،استواری و شکست ناپذیر است .
شهادت قتل در راه خداست.
شهادت مردن نیست بلکه حیاتی دوباره است.
شهادت بانک رحیل تشنگان وصل بخداست و شهیدواصل به این معناست.
شهادت بشارت نابودی ظالمان و ستمگران است.
شهادت پیام آور عزت وفتح است.
شهادت اتمام حجت با کافران و ملحدان است .
شهادت فیض عظما و فضلی از جانب خداست.
شهادت وسیلة رسیدن به قرب حق تعالی و وعدة تخلف ناپذیر سبحانه تعالی است.
پس به امید آنروز یعنــی
شهـــــــادت





برچسب ها : شعری در باره ی شهادت - شهادت -شهادت چیست - شهادت به چه معناست - شهادت در لغت,
موضوع : شهادت ,  , 

 

تاسوعا و عاشورا به چه معنا است و

آیا قبل از شهادت امام حسین (ع)تاسوعا و عاشورا وجود داشت؟





برچسب ها : عاشورا تاسوعا- ایا قبل از شهادت امام حسین عاشورا و تاسوعا وجود داشت -عاشو را و تاسوعا به چه معناست -عاشورا به چه معناست -تاسوعا به چهمعناست- امام حسین در واقع عاشورا - دهم و نهم امام حسین ,


صفحه قبل 1 صفحه بعد